• Subcribe to Our RSS Feed

Agnes Wesselink

19 Okt 2015 geplaatst door     3 reacties    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Foto Anges Wesselink

Agnes uit Dalfsen.
Regio: Zwolle, Overijssel.

“Mijn cliënten vertrouwen geven in zichzelf, dat is wat ik doe. Mijn werk doe ik met veel plezier, omdat ik het erg mooi vind mensen te ondersteunen waardoor zij zo zelfstandig mogelijk verder kunnen. Een kleine ondersteuning kan zoveel betekenen omdat mensen vertrouwen krijgen in zichzelf. Dit heeft weer tot gevolg dat het zelfvertrouwen van mensen groeit en zij het leven beter aan kunnen. Ook het coördineren van verschillende mensen die om de mensen staan is erg mooi om te doen; dit versterkt de mens én zijn of haar sociale omgeving. Vooral positief stimuleren zodat mijn cliënten kunnen genieten van nu en de toekomst. Iedereen heeft wel een moeilijke periode gehad in het leven, positief verder kijken is belangrijk. Zelf ben ik getrouwd, wij hebben samen vier kinderen en twee Cavalier King Charles Spaniëls.

Nominatie

“Ik ben Roos, (diabetes, hartpatiënt, staar, nare trauma’s, altijd moe, pijn, weinig kracht, mijn zoon overleed toen hij nog maar 24 was, ben altijd afhankelijk van anderen). Voordat Agnes kwam was veel slecht geregeld, respectloos of teveel voor ons, werd ik als zwakbegaafd behandeld omdat ik toevallig in een rolstoel zit vanwege ziekte en verleden, werd genegeerd of werd er over mij beslist wat goed voor mij was. Dat gaf veel verdriet en stress in alle zorgen. Agnes is alles met ons langsgegaan en heeft alles op orde gebracht. Daardoor voelde ik me weer menswaardig, gezien en gehoord, kan ik mijn vragen stellen en mag het op mijn manier.

Al is het midden in de nacht, of heb ik wat dan ook, zij regelt het of komt zelf, zij kijkt nergens van op en helpt me respectvol. Ik kon meedoen met de wandel driedaagse voor rolstoelers, na een zware tijd bijtanken in een zorghotel. Ze brengt ons in contact met anderen waardoor we niet vereenzamen, soms weer wat leuks kunnen doen, en weer genieten. Ze gaat mee naar hulpverleners, ondersteunt mijn geweldige man en beste dochter met haar gezin, om de zorg als mantelzorgers vol te kunnen houden. Ik heb nu onze vaste hulpen Elianne en Marry waar we zo blij en vertrouwd mee zijn en weer kunnen lachen. Ze regelde onlangs dat we ons 25 jarig huwelijksfeest konden vieren en een fotoboek/dvd kregen zodat we daar nog lang van nagenieten en op terugkijken.

Zij is de hulp van het jaar omdat ze zonder hokjes en vakjes en oordelen werkt en in plaats daarvan met haar hart meevoelt en meedenkt. Ze denkt in mogelijkheden en respecteert en waardeert ons in alles, dat heeft ieder mens nodig en daardoor kunnen we nu, anders dan eerst alleen overleven. Nu kunnen we volwaardig leven met ziekte, maar ook weer genieten, optimistisch en dankbaar mens zijn en zelfs nog naar anderen uitdelen!!! Beste Agnes bedankt voor alles en voor wie je bent voor ons!”

Roos cliënt van Agnes 

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

3 reacties + Voeg reactie toe

 • Ik vind het steeds weer zo mooi om te zien hoe Agnes op allerlei gebieden gewoon regelt of bedenkt wat nodig of helpend is.in overleg en op de manier die bij de cliënt past. eindelijk eens een zorgverlener die alles regelt en er niet voor ieder onderdeel een ander op komt draven. en is het niet haar gebied dan zorgt ze dat ze samen of iemand op de goede plek of in aanraking komt met de desbetreffende persoon of organisatie.
  en niet alleen het regelen, nee ook uitvoeren tot weer iets goed op de rit is is haar kracht.
  knap hoor en prachtig dat je met veel respect voor de persoon en jou concrete hulp en hart cliënten helpt waar andere hulpverleners afhaken of over mensen heen gaan praten en regelen.
  dat verdient een pluim.

 • Mama zet net dat ene stapje extra. Ze zet zich met hart en ziel in voor haar werk, maar ook als mantelzorger geeft ze veel van haar vrije tijd op om anderen te helpen. Mama is zorg, en zij laat zien waar zorg voor zou moeten staan. Ik hoop dat ze dit nog vele jaren met plezier mag doen, net als nu.
  Ik denk dat mensen zoals Roos erg blij mogen zijn met Agnes. Het zou mooi zijn als ze daar nu voor wordt beloont, laat zien daar haar werk de moeite waard is!

  Liefs,
  je dochter

 • Agnes, je bent een kanjer want in onze familiekring kennen we je al zeker 25 jaar! Je verdient het om hulp van het jaar 2015 te worden.

  Liefs Betsy

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »