• Subcribe to Our RSS Feed

Anja uit Wageningen

1 Nov 2016 geplaatst door     3 reacties    Onderdeel van: Deelnemers, Gelderland, Wageningen

anja-minnAnja uit Wageningen
Provincie Gelderland.

Ik ben verbaasd, dat ik genomineerd ben…maar natuurlijk keigaaf!

Ik ben Anja, 46 jaar. Ik heb 2 kinderen Nena 12 jaar en Mike 18 jaar. Mijn 2 kinderen voed ik al bijna 12 jaar “alleen”op!Ik ben sinds een vervelend ontslag bij een zorginstelling hard aan de weg aan het timmeren om de ouderen te benaderen die geen aanspraak kunnen maken op een PGB.

De ouderen zijn tegenwoordig door de bezuinigingen, teveel “eenzaam”. Ik help in de huishouding om van daaruit een band scheppen en vooral het wederzijds vertrouwen te krijgen. Dit betekent samen of met meerderen een wandeling maken, naar een tuincentrum meegaan. Een bakkie doen in  de stad, een boodschap halen, de hond uitlaten, een doktersbezoek of familiebezoek etc. Ik heb daarnaast een LAT-relatie met Leo. Leo heeft ook een zoon Marc.

Ik wil mijn 2 kinderen,waarvoor ik al 13 jaar alleen zorg, een boterham kunnen meegeven. dat cliënten mij een iedere dag een goed gevoel geven, als ik zie dat ze op me zitten te wachten met een kopje thee,dat ze naar me uitkijken, ze geven me op die manier zoveel energie,dat ik iedere dag een “”doorgroei” maak als zelfstandige ondernemer in de zorg! Ik heb gelukkig niets te maken met een duur management en tijdrovende zorgplannen schrijven ter plaatse. Dit doe ik heerlijk thuis, tussen mijn gezin en werk door. Zodat ik volledig al mijn aandacht aan iedere cliënt persoonlijk kan geven. Familieleden van diverse cliënten, zien mij als een wekelijkse “vervanging”(ontzorgen) van hun geliefden ouder(s). Regelmatig sta ik ook klaar om erop uit te gaan met de cliënten. tuincentra, beeldentuin, musea, ik kom overal! Ik hoef geen enkele manager,werkgever meer te verantwoorden, wat een wederzijdse vrijheid van ontwikkelingen in samenwerking met de cliënt biedt. Tot nu toe wil ik al mijn cliënten bedanken, die dit werk voor mij als zelfstandige
een kans geven.

Mijn hobby’s zijn: hardlopen,zumba,muziek,en mijn kinderen opvoeden/verzorgen

50 Stem(men)
Nominaties

¨Ik nomineer anja, omdat ze na 2 jaar ontslagen te zijn bij een zorginstelling gestart is als zzp-er! Ze onderscheidt zich in vergelijking met standaard aanpak vanuit de zorginstellingen,”ze” ontzorg, een boodschap, persoonlijke aandacht een bakkie doen, dat is wat vooral de “eenzame”ouderen nodig hebben, dan continue de herrie van een stofzuiger aan te moeten horen. Elders samen lunchen, de clienten genieten van HAAR aandacht en anja van HUN aandacht ¨

 

Zoek jij net zo´n alleskunner als Anja, maar dan in jouw buurt? Zet je hulpvraag dan gratis op de Nationale Hulpgids

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

3 reacties + Voeg reactie toe

 • Ik ben inmiddels erg vertrouwd geraakt met Anja, als TSW-hulp,voor mijn moeder,
  die helaas dementerend aan het worden is. Als Anja er is, hoeven wij er als
  familie daar niet te zijn! Onze moeder woont zelfstandig, dit willen wij als kinderen
  zolang mogelijk in stand houden.Voorlopig is deze situatie goed uit te voeren, in de
  toekomst zullen wij zeker meer beroep gaan doen op Anja. Succes Anja met deze
  prachtige en terechte nominatie.

  Gr. Fam.van Ekeren

 • Trots op mijn tante!!!

 • Ik ben trots op de nominatie van onze dochter, de ouderen kunnen op haar rekenen.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »