• Subcribe to Our RSS Feed

Debby Koster

19 Okt 2015 geplaatst door     5 reacties    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Foto Debby Ludera 2

Debby uit Rijswijk.
Regio: Rijswijk, Zuid-holland.

“Werken met methodes als Son Rise vind ik fantastisch. Op een heel eenvoudige manier, snel geweldige resultaten bereiken. Hiernaast is het leuk om de kinderen te zien genieten tijdens onze logeerweekenden in Efteling Bosrijk.”

Nominatie

Debby van Ludera is onze reddende engel. Mijn zoon logeert twee weekenden bij haar en hij slaapt zo goed bij haar. Thuis heeft hij nogal moeite met slapen. Hij geniet van de weekenden en daardoor wij ook. Hij gaat af en toe ook mee met de Bosrijk weekenden die ze organiseert. En hij geniet daar zo van. Debby denkt altijd mee. Ze kijkt echt hoe ze ons en onze zoon kan helpen en ondersteunen.

Marenka, client van Debby

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

5 reacties + Voeg reactie toe

 • Wij zijn al jarenlang fan van Debby. Zij heeft t vertrouwen van onze zoon volledig gewonnen. Bijzonder om te ervaren hoe ver ze kan komen met puzzelkinderen met autisme en ADHD zoals onze zoon.

 • Debby is 2x per maand een rustpunt voor onze zoon en daardoor ook een rustpunt voor ons.
  Sind Mylo bij haar logeert is hij letterlijk stappen vooruit gegaan!
  Debby ontneemt ons een hoop zorgen en is écht een ondersteuning.
  Tijdens een logeerweekend leert ze hem dingen, doet ze leuke uitjes, laat hem spelen en het belangrijkste, ze geeft Mylo vertrouwen. Dat merken we aan hoe relaxed hij is wanneer we hem weer ophalen.

  Voor ouders met een kind met beperking is het gewoon heel erg belangrijk dat je af en toe wat rust kan krijgen en dat hebben we gevonden in Debby, daarom verdient ze het om Hulp van het jaar te worden!

 • Ik heb Debby in actie gezien op een logeerweekend: Het is verbazingwekkend hoeveel geduld zij heeft en hoe ze zich altijd keihard om ervoor te zorgen dat iedereen een prachtweekend heeft.

  Kinderen met teveel energie worden kalm en gaan rustig de dag plannen, kinderen met sociale problemen zag ik helemaal opbloeien.

  Er is niemand die ik gesproken heb die ook niet zo’n mooie ervaring met haar heeft gehad, en daarom vind ik dat ze het absoluut verdient om Hulp van het jaar te worden!

 • Debby is gewoon een toppertje!

 • Debbie is een kanjer wat met geen pen te beschrijven is.
  Een hele dikke pluim.

  Gr. Joyce

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »