• Subcribe to Our RSS Feed

Gosse Noppert

19 Okt 2015 geplaatst door     2 reacties    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Foto Gosse Noppert

Gosse uit Kampen.
Regio: Kampen, Overijssel.

“Mijn naam is Gosse Noppert. Vader van twee kinderen, ik ben 50 jaar en directeur bij een zorgorganisatie. Ik heb 4 jaar geleden zelf een zorgorganisatie opgericht omdat ik vond dat je als cliënt weinig keuze had in je zorgmomenten en niet echt centraal stond. Dit weet ik, omdat ik zelf een dochter heb met Cerebrale Parese CP.  Ik vind namelijk dat de bezuinigingen niet op de uren van de mensen moet worden gevonden maar op het tarief van de zorginstellingen. Inmiddels leveren wij niet alleen zorg thuis bij de mensen maar hebben inmiddels ook 3 woonvormen en zijn met 3 nieuwe woonvormen bezig in de provincie Overijssel en zijn aan het uitbreiden buiten de provincie zonder uit het oog te verliezen dat de cliënt centraal staat. Elke dag geniet ik weer van de organisatie als wij mensen kunnen helpen met de zorg zoals zij wensen. Dit heeft ook weer effect op onze mensen, ze staan weer echt voor waar ze voor gekozen hebben. Het mooie is dat met een gedeelte van het geld dat wij verdienen wij weer mensen met een afstand naar de arbeidsmarkt aan werk kunnen helpen, wij zitten als organisatie dan ook bij onze sociale werkplaats in. Elke dag is het voor mij een feest dat zorg ook anders kan.

Nominatie

Dankzij de zorg die Gosse levert met zijn eigen bureau kan ik op een veilige en vertrouwde manier zelfstandig wonen. Hij heeft me behoed voor een verpleeghuis met zijn team van professionals die alle takken van zorg bieden. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot begeleiding en huishoudelijke hulp, hij heeft het allemaal in huis. Van al zijn cliënten hoor ik hetzelfde, Gosse maakt leven zoals je wil weer mogelijk! En zijn medewerkers zijn allemaal blij tot zo een prachtig team te horen.

Wanda,  cliënt van Gosse 

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

2 reacties + Voeg reactie toe

  • Een fijne man met veel begrip.Natuurlijk is dit voor mij de hulp van het jaar.

  • Gosse, jammer dat we jouw en je team niet kunnen dupliceren,

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »