• Subcribe to Our RSS Feed

Hoe is het nu met de winnares van 2015

12 Okt 2016 geplaatst door     Reacties staat uit voor Hoe is het nu met de winnares van 2015    Onderdeel van: Nieuws

Verleden jaar heb ik de titel Hulp van het jaar 2015 gewonnen. Ik werd benaderd door de Nationale hulpgids om een stukje te schrijven hoe het op het moment _FGM3223[1]met me gaat en hoe ik afgelopen jaar de verkiezing heb ervaren. Verder heb ik nog tips voor de aankomende genomineerden van dit jaar.

Eigenlijk gaat het heel goed met me. De zorg voor Fleur is dit jaar gestopt. Om de privacy van haar te waarborgen zal ik niet hier neerzetten hoe het met haar gaat maar wil wel kwijt dat ze nog steeds een kanjer is.

Momenteel werk ik nog voornamelijk in de palliatieve zorg. Van alleen de nachten die ik werkte is daar wel verandering in gekomen. Thuiszorg Rombouts waar ik veel voor werk heeft nu ook heel veel 24 uurs diensten en die diensten draai ik nu heel veel. Samen met vaste collega’s zorgen we dat er 24/7 goede zorg is voor cliënt en familie. Het is niet alleen de zorg voor de cliënt maar ook de planning en ook de familie eromheen bijstaan

De verkiezing verleden jaar vond ik best een hele spannende en leuke tijd. Ik vond het ook heel leuk dat Fleur mij genomineerd had en heb heel veel leuke reacties gekregen tijdens en na de verkiezing.

Ikzelf ben niet zo van de aandacht maar deze aandacht als waardering op mijn werk was super!
Maar naast de waardering ben ik hetzelfde blijven werken als altijd. Mijn hart zit en zal altijd in de zorg blijven

Voor degene die straks genomineerd zijn, wil ik jullie heel veel succes wensen en dat jullie genieten van de nominatie! Het belangrijkste is trots te zijn op de nominatie, dat is al een hele waardering voor het werk wat wij doen.

Als je wint is dat heel leuk natuurlijk maar de nominatie, en bij mij was het voornamelijk van wie ik hem gekregen heb, was het belangrijkste voor mij

Succes met de verkiezing van dit jaar!

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »