• Subcribe to Our RSS Feed

Interview met partner Wellness Kadobon

17 Dec 2013 geplaatst door     Reacties staat uit voor Interview met partner Wellness Kadobon    Onderdeel van: Nieuws

Wellness-kadobon

De Wellness Kadobon is een onderneming die zich specifiek richt op kadobonnen voor de Wellness branche. Wellness is een positieve benadering van het leven, voor het totaal van lichaam en geest. De kadobon is verkrijgbaar via de website. In dit interview lees je meer over dit initiatief.

Wie is de persoon achter de Wellness Kadobon?
Ik ben Gerard van der Zalm, getrouwd met Marian en we hebben drie kinderen die allemaal zijn uitgevlogen. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van processen waarbij de klant voor mij altijd centraal staat. Deze insteek heb ik ook gekozen toen ik medio 2011 Wellness Kadobon heb opgezet. Na een aantal maanden voorbereiding zijn we sinds eind 2011 operationeel. Onze slogan naar klanten en deelnemers is “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”. Je kunt ons er dus op aanspreken als we dit niet nakomen.

Met wie werken jullie samen?
Wij werken samen met allerhande wellness bedrijven, o.a. sauna’s en spa’s, fitness, massage- en beautysalons, nagelstudio’s, pedicures, manicures, kappers, natuurgeneeskundig-therapeuten en ook bedrijven zoals de champagneproeverij en meditatiepraktijken. Samenwerking met de deelnemende bedrijven staat hoog in ons vaandel namelijk als het hen goed gaat, dan gaat het ons ook goed en andersom natuurlijk idem dito. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen een succesvol product in de markt zetten.

Wat vind je van de Hulp van het Jaar verkiezing?
Een goed en welkom initiatief! Een goede afwisseling om de mensen in onze nabije omgeving ook eens in het zonnetje te zetten en aandacht te geven die zij verdienen. Tegenwoordig zie je veel initiatieven die gericht zijn op de hulp van onze medemens in andere landen zoals voormalig Rusland en Afrika. Natuurlijk is dat nodig, echter ook in ons kleine land, Nederland, zetten ook veel mensen zich in voor hun medemens. Dit kan van heel klein tot heel groot. Zo heb ik zelf een bezoekvriend waarvoor ik me elke twee weken een avondje inzet. Na het bezoek kijkt hij alweer uit naar de volgende afspraak om samen leuke dingen te gaan doen. De personen die zich in Nederland inzetten voor hun medemens kunnen met deze verkiezing ook eens in het zonnetje gezet worden en de de waardering krijgen die ze verdienen. Om deze reden hebben we ons direct aangemeld als sponsor van deze verkiezing.

Wat is het belang van goede zorg?
Nederland vergrijst de komende jaren verder. Dit heeft als gevolg dat het aantal ouderen de komende jaren verder zal toenemen. Als wij nu voor onze medemens zorgen geven wij hierbij een voorbeeld aan de jeugd. Mijn verwachting is dat het goede voorbeeld dat wij geven zal leiden tot goed volgen. De recessie zorgt dat we steeds meer voor onszelf moeten zorgen. Door het goede voorbeeld te geven verwacht ik dat de participatie verder tot bloei zal komen en dat de ouderen in de toekomst ook de zorg krijgen die zij nodig hebben.

Heb je in je omgeving een voorbeeld van een goede hulp?
Lastig om daar een specifiek voorbeeld van te geven… Ieder die een ander help doet dit vanuit zijn overtuiging en doet dit naar eigen eer en geweten. Wie ben ik dan om te oordelen of dit een goede hulp is. Degene die de hulp ontvangt kan daar het beste over oordelen. Ondanks dat ik van mening ben dat ik hierover niet kan oordelen heb ik wel een voorbeeld van hulp waar ik trots op ben. Dat is mijn vrouw. Zij besteedt wekelijks twee uur van haar tijd aan de opvang van een autistisch kind. Dit kind komt dan twee uur bij ons op bezoek waarbij hij uit zijn eigen omgeving is en twee uur specifieke aandacht krijgt. Je ziet dat hij hiervan opknapt. Naast de zorg voor het kind komen de ouders op dat moment ook toe aan extra aandacht voor zijn broertje en zusje en hebben ze tijd voor zichzelf.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »