• Subcribe to Our RSS Feed

Iris uit Nijmegen

1 Nov 2016 geplaatst door     1 reactie    Onderdeel van: Deelnemers, Gelderland, Nijmegen

iris-2Iris uit Nijmegen
Provincie Gelderland.

Na mijn opleiding tot ziekenverzorgende heb ik de verpleegkunde A opleiding gedaan. Met een onderbreking van 3 jaar (thuis voor de kinderen) en 2 jaren bij een PGB cliënt, altijd in het ziekenhuis gewerkt. Sinds medio 2012 werk ik als ZZPer in de thuiszorg. Ik ben gewend om zelfstandig te werken. Echter werken in een klein team vind ik ook prettig.

Sinds 2015 dienen we het accent te leggen op zelfsturing bij de cliënt. Ik ben van mening dat dit in overleg hoort te gebeuren. M.a.w. hier flexibel mee omgaan. Starheid t.a.v. overheids bemoeienissen vind ik zeer onplezierig. Ben me bewust dat ik ondanks mijn brede ervaring niet alle wijsheid in pacht heb. En vind dat wanneer ik met een hulpbehoevend persoon werk we dit doen op basis van samenwerken als het ware een team vormen. Ik doe wat de ander niet kan of bied hulp/ondersteuning bij wat de ander nodig heeft. Ik bied mijn expertise aan, deel graag mijn ervaring en verleen de zorg die is gewenst. Ik sta open voor nieuwe dingen en laat me graag leiden door de hulpvrager.

0 Stem(men)
Nominatie

¨Ik ken geen ander persoon als mijn zzp- collega Iris, die zo begaan is met de cliënten en toch professioneel blijft. Ze denkt mee met collega’s. Werkt met haar hart op de juiste plek. Heeft een enorm incasseringsvermogen en is in één woord een TOPPER!
Ze is de jongste niet meer maar blijft helemaal bij de tijd met bijscholingen en wisselt informatie altijd correct uit. Bovendien heeft ze een gezonde portie humor die het soms best wel zware werk even lichter maakt!¨

 

Zoek jij net zo´n goede hulp als Iris, maar dan bij jou in de buurt? Zet je hulpvraag dan gratis op de Nationale Hulpgids

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

1 reactie + Voeg reactie toe

  • Wij hebben Iris leren kennen als een heel betrouwbaar persoon. Daarnaast is ze een kei in haar vak en een echt “mensen-mens.” Ze straalt rust en vertrouwen uit, net wat cliënten en mantelzorger nodig hebben. Jammer dat ze zo’n eind van ons vandaan woont. We hebben fijne herinneringen aan de tijd dat mijn moeder (en wij) gebruik mochten maken van haar diensten.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »