• Subcribe to Our RSS Feed

Jacqueline is Hulp van het Jaar 2014

20 Nov 2014 geplaatst door     Reacties staat uit voor Jacqueline is Hulp van het Jaar 2014    Onderdeel van: Nieuws 2014

_MG_7138 (Medium)

De Nationale Hulpgids feliciteert de Etten-Leurse Jacqueline Rombouts!

Met een ruime meerderheid van de stemmen is Jacqueline Rombouts afgelopen zondagavond als eerste geëindigd in de Hulp van het Jaar verkiezing. Jacqueline is dus dé Hulp van het Jaar 2014! De feestelijke prijsuitreiking was op woensdag 19 november bij de winnaar thuis.
Bekijk hier de foto’s >>

Ook Hart van Nederland was weer aanwezig om een mooi item te maken over de Hulp van het Jaar 2014. Bekijk hier de uitzending >>

Er is meer dan 4.000 keer gestemd op de deelnemers van de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin gezocht werd naar de beste hulp in de verzorging, begeleiding thuishulp van 2014. De Nationale Hulpgids wil de 77 deelnemers hartelijk bedanken en hoopt dat alle stemmen en mooie reacties hen motiveren om nog lang hun mooie werk in de zorg voort te zetten. Want waar zouden we zijn zonder deze zorgtoppers? De mooie verhalen van en over de genomineerden zijn terug te lezen op deze website.

Door aan te geven wie favoriet is, konden ook de stemmers in de prijzen vallen. De winnaars ontvangen binnenkort bericht.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »