• Subcribe to Our RSS Feed

Lisette uit Eindhoven

1 Nov 2016 geplaatst door     Reacties staat uit voor Lisette uit Eindhoven    Onderdeel van: Deelnemers, Eindhoven, Noord-Brabant

lisetteLisette uit Eindhoven
Provincie Noord-Brabant.

Ik ben geboren in Soerendonk, maar woon sinds mijn 18 jaar in Eindhoven. Ik ben in 1990 bij Zuidzorg begonnen als thuishulp. Na een cursus verzorgende heb ik ongeveer 18 jaar als verzorgende gewerkt, ook altijd met liefde en plezier. Totdat ik op mijn 58e genoeg had van de avonden en weekenden werken, en heb toen besloten om weer terug te gaan naar het huishoudelijk werk. Dit doe ik nog steeds met veel liefde en plezier en nog altijd met de drie HHHs (Handen, Hoofd, Hart).

Mijn twee Dochters werken inmiddels ook bij de Zuidzorg, een met een contract als verzorgende. Mijn jongste Dochter helaas met een nul uren contract wat februari 2016 afloopt, en dan ontslagen wordt, (erg jammer natuurlijk) want ook zij doet het werk met liefde en plezier.

4 Stem(men)

Nominaties

¨Zij gaat in weer en wind op 63 jarige leeftijd iedere dag al 27 jaar lang op haar scooter werken. Of ze nou ziek is of niet ze gaat gewoon door met werken. Petje af voor Lisette. Zij verdiend dit echt wel.al zolang in dienst van de zuidzorg en nog nooit gewonnen dat kan niet. Haar cliënten komen voor haar op de eerste plaats of ze wat lastiger zijn of niet maakt voor haar niets uit.  ¨

¨Lisette is al 26 Jaar werkzaam bij de Zuidzorg, en doet haar werk nog steeds met liefde en plezier, ondanks dat iedereen fors aan salaris heeft moeten inleveren beschouwd ze het als haar plicht er voor de ouderen en zieken te zijn en te zorgen, en daarbij vergeet ze waarschijnlijk dat ze zelf ook al de leeftijd van 63 jaar heeft bereikt.¨

 

Zoek jij net zo´n trouwe hulp als Lisette, maar dan in jouw buurt? Zet je hulpvraag dan gratis op de Nationale Hulpgids

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »