• Subcribe to Our RSS Feed

Marianne uit Roggel

1 Nov 2016 geplaatst door     6 reacties    Onderdeel van: Deelnemers, Limburg, Roggel


2014_10mariannevooraanzichtMarianne uit Roggel
Provincie Limburg.

Ik woon samen met mijn man en twee Jack Russels. Ik heb 3 volwassen zoons met een vorm van autisme. Zij zijn de aanleiding geweest van mijn huidige beroepskeuze. Het zijn tropenjaren en een soort hordeloop geweest om hen ‘op hun pootjes’ terecht te laten komen.

Mijn uitgangspunt is dat iemand bedoeld is om tot zijn of haar recht te komen. Dat is meteen ook waar ik zelf voldoening aan beleef.

Mijn praktijk heet Autstanding omdat ik stuk voor stuk geweldige kinderen en volwassenen mag begeleiden.

Wil je meer weten over Marianne Bekijk dan haar profiel op de Nationale Hulpgids

36 Stem(men)
Nominatie

¨Marianne is al jaren betrokken bij de zorg van onze zoon. We hebben met haar idee samen een Team opgezet, om de grootste wens van onze zoon, zelfstandig wonen, te kunnen realiseren. Ze zet zich nog steeds onvermoeibaar en met heel veel liefde en plezier voor hem in, als hoofd van het Team. Voor ons als ouders een hele zorg minder. Een dikke knuffel waard!!!¨  

Zoek jij net zo´n goede hulp als Marianne, maar dan bij jou in de buurt? Zet je hulpvraag dan gratis op de Nationale Hulpgids

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

6 reacties + Voeg reactie toe

  • AUTSTANDING mooie naam op jou van toepassing

    • Dank voor het compliment, Simone! Beste lezers, Simone is de persoon die me op het spoor van deze praktijknaam gezet heeft. Dat was 10 jaar geleden, en ik ben nog altijd blij met deze naam!

  • Succes!!!! Je hebt het dubbel en dwars verdiend!!

  • Alleen “aardig” zijn is geen verdienste…….. betrokken en geïnteresseerd zijn, meedenken en ondersteunen vanuit een spontane “inborst”; op deze wijze zie ik Marianne functioneren, nee eigenlijk gewoon zichzelf zijn. Topmeid, die Marianne !!!!!!

  • Enorm betrokken en kundige collega!

  • Niets dan lof over Marianne weet als geen ander hoe je met Autisme moet omgaan. Zou haar voor geen geld willen missen,als ik de resultaten zie die ze bereikt heeft met mijn zoon.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »