• Subcribe to Our RSS Feed

Marja Jacobs

19 Okt 2015 geplaatst door     5 reacties    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Marja Jacobs

Marja uit Oss.
Regio: Oss, Noord-Brabant.

“Ik ben maar gewoon. Ik houd van mijn werk en dat beetje extra doen voor de medemens. Niet alles is in geld uit te drukken, soms is een lach op het gezicht van onbetaalbare waarde. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik dit werk al 32 jaar mag doen! En nog heel lang blijf doen!

Nominatie

Nu ze is nog niet zo lang bij ons in huis, maar ze heeft al zoveel dingen opgelost waar ik zelf steeds tegen aan liep, met de verzorging van mijn man. Na een behoorlijke terugval van mijn man was ze in de nacht gewoon in het ziekenhuis om mij te ondersteunen, zonder daar ook maar iets voor terug te willen hebben zo menselijk en warmhartig dat dit voor je gedaan wordt. Ze is ook altijd wel de genen met een vrolijk en lief woord, echt een grote lieve en onmisbaar persoon hier in huis.

Wendy, cliënt van Marja

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

 

 

5 reacties + Voeg reactie toe

 • ze is top een rots in de branding een echt mensen mens

 • Dit is dus mijn moeder.
  Mijn moeder die tijdens het koken het gas uitdraait en mij en mijn broertje naar een leeg bord laat zitten kijken omdat er een cliënt is die even een vraag heeft over …. medicijnen, hulp bij een dagje uit, of gewoon omdat ze even eenzaam zijn en dan mijn moeder opzoeken.
  Dit is ook mijn moeder die met kerst oproepbare dienst had en eigenlijk niet mee wilde naar oma.
  Toen we aan het kerstdiner zaten lag de telefoon naast het flesje water (nee geen wijn er zou maar iemand bellen)
  Dit is ook mijn moeder die werkt me multicomplex gehandicapte jongeren (grote rolstoel, vergroeiingen, geen spraak) en die haar cliënten meeneemt op wandeling naar huis om naar de pony van de overburen te kijken.
  Dit is dus ook mijn moeder die haar cliënten uitnodigt op haar verjaardag en dan willen die cliënten ook nog langskomen bij hun “zuster”.
  Mam soms is het bloed-irritant als je 1,5 uur aan de lijn bent met cliënten, en nee ik ben niet medisch onderlegd dus ik vind het soms eng als je je cliënten mee naar huis neemt, maar je doorzettingsvermogen en je passie zijn wel een keer een compliment waard.
  Nu ik dat zeg bedenk ik dat ik dat nog nooit over je werk heb gezegd.
  Ik hoop maar dat ik dat zo goed heb gemaakt.

 • Marja is voor mij een echte topper!!!! Ze staat voor iedereen klaar of ze nu zorg nodig hebben of niet. Marja heeft voor mijn moeder ook een tijd de zorg gedaan. Het was geweldig hoe dat ze dat gedaan heeft. het was zelfs zover dat ze ons mam en andere clienten een keer had uitgenodigd om bij haar chinees te komen eten. Wat heeft mijn moeder toen een plezier gehad. ook toen mijn moeder vaak in het ziekenhuis lag,was ze er vaak te vinden om mijn moeder te laten lachen.
  Ik vind het knap hoe marja zo haar eigen heeft ontwikkeld in alles wat ze nu doet.
  GEWELDIG

 • ik ken geen andere verpleegkundige die haar werk met zoveel passie en liefde doet. Daarom zeg ik dat jij de HULP VAN HET JAAR bent !!

 • mijn dochter en mijn hulp trouw ieder morgen ben trots op haar .

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »