• Subcribe to Our RSS Feed

Miranda Heulen

19 Okt 2015 geplaatst door     Reacties staat uit voor Miranda Heulen    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Foto Miranda Heule

Miranda uit Goirle
Regio: Tilburg, Noord-Brabant

“Nadat ik was gestopt met de opleiding tot onderwijzeres kwam ik via een meisje met down syndroom in aanraking met het speciaal onderwijs. Tot 2012 heb ik op deze school verschillende leerling begeleid. Ondertussen kwamen er ook aanvragen om thuis kinderen te begeleiden. Inmiddels werk ik al heel wat jaren bij drie gezinnen. Het nauwe contact met ouders en de vrijheid/vertrouwen die ik krijg in het begeleiden van deze kinderen zijn een kroon op mijn werk.

Nominatie

Miranda komt al 8 jaar in ons gezin met 3 kids waarvan de oudste twee de nodige zorg vragen en de jongste ook aandacht verdient. Zonder haar hadden wij dit nooit kunnen bol werken. We hopen dat ze nog lang bij ons kan komen want we kunnen haar nog lang niet missen. Door haar hulp kan iedereen de zorg en aandacht krijgen die nodig is en hebben we een gezin waar we apetrots op zijn.

Rian, moeder van Miranda’s cliënten

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

 

 

 

 

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »