• Subcribe to Our RSS Feed

Sabrina Burmann

19 Okt 2015 geplaatst door     Reacties staat uit voor Sabrina Burmann    Onderdeel van: Eerdere Deelnemers

Foto Sabrina Burmann

Sabrina uit Zwartemeer
Regio: Emmen, Drenthe

Ik ben een samenwonende moeder van 3 prachtige kinderen. Na jaren voor een organisatie alleen te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om dit zelf te gaan doen. Ik ben met pgb-cliënten gaan werken. Dit omdat ik vind dat de zorg direct, goedkoper en persoonlijker hoort te zijn. Behandel een cliënt zoals jezelf behandeld wilt worden of hoe je graag wil dat je naasten geholpen worden. Ik werk 7 dagen per week en kan dit erg goed combineren met mijn gezin. Ik zie de zorg die ik verleen niet alleen als mijn werk maar als mijn roeping. Ik werk met mijn hart en dat is hoe de zorg hoort te zijn!

Lees meer over Sabrina op de Nationale Hulpgids.

Nominatie

Mijn man, Harrie Schwieters, heeft de spierziekte Becker. Hij is al ruim 15 jaar rolstoel afhankelijk en heeft ook last van ook spierverslapping in handen, armen en rug. Helaas heeft hij 2 jaar geleden een cva doorstaan waardoor mijn man nu deels verlamd is en een globale afasie hier aan heeft overgehouden wat betekent dat mijn man niet meer kan praten, lezen en schrijven. Via het revalidatiecentrum werd geadviseerd rustige benadering, speciale houding met de communicatie, duidelijk praten en met gebaren. Niet te veel wisselende verzorgsters omdat, zoals men hierover sprak, de klik er moest zijn. De één kan dit, de ander niet. Ik moest op therapie samen met mijn man om aan te leren hoe we moeten communiceren en kon hierdoor de verzorgsters dit aanleren. Door de moeilijke communicatie geeft dit voor mijn man veel stress wat epileptische aanvallen uitlokt.

Sabrina burmann is de verzorgster van mijn man. Ze gaat prima met mijn man om. Ze geeft hem ondersteuning bij de communicatie door te zingen, wat tot ieders verbazing helpt. Zelfs revalidatieartsen en logopedisten waren zeer verbaasd dat hierdoor mijn man nu enkele woordjes kan zeggen. Wij zijn hier erg blij en gelukkig mee. Daarom vinden wij haar speciaal en vinden wij haar met grote stip de beste verzorgsters die er is!

De vrouw van cliënt Harrie Schwieters

Zoek jij ook een goede hulp? Zet je hulpvraag gratis op de Nationale Hulpgids.

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

 

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »