• Subcribe to Our RSS Feed

Sandra uit Gorinchem

1 Nov 2016 geplaatst door     23 reacties    Onderdeel van: Deelnemers, Gorinchem, Zuid-Holland

sanSandra uit Gorinchem
Provincie Zuid-Holland.

Totaal onverwachts kreeg ik, een week geleden, een berichtje dat ik genomineerd was voor ´hulp van het jaar 2016´. Wat een verrassing en wat een eer en vooral waardering voor het werk wat ik met zoveel plezier doe.

Sinds mijn 16de werk ik al in de zorg. Eerst heb ik de opleiding SPW gedaan en ben ik als activiteitenbegeleider aan het werk gegaan. Toch miste ik het contact met de cliënt, waardoor ik de opleiding verzorgende IG ben gaan doen (En dat had ik eerder moeten doen). En zo ben ik verschillende afdelingen afgegaan. Eerst somatiek, daarna op een PG afdeling gewerkt en toen had ik mijn plek gevonden op een afdeling met beademingsafhankelijke cliënten. Daar heb ik Silvia ontmoet (die mij genomineerd heeft)
Uiteindelijk ben ik als ZZP’er verder gegaan en mocht ik de zorg opstarten bij Sil. Vele ups en downs hebben we meegemaakt. Alles was nieuw en spannend zowel voor mij als voor Sil. Samen hebben we al vele wegen bewandeld om te bereiken wat Sil vooral nu heeft. En het is fijn dat je voor iemand wat kan betekenen en een steun kan zijn. En 1 ding weet ik zeker ‘ik zou het zo weer doen’.
Wat ik zo fijn vind aan werken in de zorg is dat je samen met de cliënt het mooiste uit het leven kan halen. Het onmogelijke juist mogelijk kunnen maken. Dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk en fantastisch. Eens zei iemand tegen mij ‘Sandra, behandel je mensen zoals je zelf behandeld wilt worden’, en eerlijk is eerlijk zo werkt het in de grote wereld helaas niet. Maar door dit voor jezelf altijd voor ogen te houden lever je als mens de beste zorg.

Sillie, bedankt voor je nominatie. Betekent veel voor mij dat je dit gedaan hebt!

278 Stem(men)
Nominatie

¨Van de trap gevallen, gevolg hoge dwarslaesie 2016 kwam ik in een verpleeghuis in Gorinchem terecht waar Sandra werkte. en woonde na twee jaar mocht ik naar huis dankzij Sandra. Ze ging met me mee en werkt nog steeds bij mij ondanks de afstand ze is m´n steun en toeverlaat, ze is goud waard ze helpt bij deze zeer moeilijke tijd ¨

Zoek jij net zo´n goede hulp als Sandra, maar dan in jouw buurt? Zet je hulpvraag dan gratis op de Nationale Hulpgids

Deel deze pagina om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen:

23 reacties + Voeg reactie toe

 • Sandra heeft dit dik verdiend! Een harde werkster en doet dit met veel plezier!
  Als iemand dit verdiend dan is zij het wel!

 • Dé beste hulp die je je maar kunt wensen, met hart en ziel wordt dit werk door Sandra gedaan.
  Dat ze dit nog lang mag blijven doen met deze inzet en deze passie

 • Super San dat Sil jou heeft genomineerd.
  Het is meer dan terecht en ze had het niet beter met jou kunnen treffen.
  Succes Aadje.

 • Sandra is heel professioneel en zeer betrokken, geweldige meid
  Mireille

 • Lief van Sil leuk voor jou Sandra. Ik ga duimen voor jullie.!
  Margreet

 • Je bent een topper San! Jou hulp is niet alleen erg welkom en fijn voor mijn moeder, maar het feit dat onze moeder zo goed verzorgt en geholpen word door jou (en uiteraard door alle andere toppers) geeft ook ons als kinderen, een fijn en geruststellend gevoel! Dankjewel. xx Nienke.

 • Super Sandra, je bent echt top.

 • Fijne lieve Sylvia dat je zo,n fijne vertrouwde hulp hebt gekregen…lief van je dat je Sandra genomineerd hebt…Veel geluk Sandra xx

 • Steun en toeverlaat in goede en slechte tijden voor mijn lieve vriendin Silvia, met veel geduld, veel humor, relativeringsvermogen en soms lekker recht voor z’n raap; topper!!!!

 • Het is je gegund Sandra!

 • Super Sandra!, Succes

 • […] Stem hier op Sandra als Hulp van het Jaar 2016 […]

 • Topper;)

 • Topper! Succes!

 • Fijne, lieve meid. Hart op de juiste plek en gaat door vuur voor haar cliënten. Dik verdiend om te winnen

 • Zie Sandra wekelijks bij Sil….Ze doet het geweldig!!
  Trots op Sandra en Sil hoe ze het samen doen!!

 • Je verdient het

 • pluspunt – Fantastische gezellige zuster
  minpunt – Sandra is voor Ajax

 • Super Topper

 • Dit zijn mensen die moet je koesteren

 • Zet hem op! Voor ons ben je al een topper.

 • Sandra is een top verzorgster, ze doet haar werk met heel veel passie

 • Ik ken Sandra al erg lang en één ding is zeker, zij legt haar ziel en zaligheid in haar werk en staat altijd klaar voor haar cliënten.

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »