• Subcribe to Our RSS Feed

Sylvia is Hulp van het Jaar 2015!

16 Nov 2015 geplaatst door     2 reacties    Onderdeel van: Nieuws 2015

Naamloos

De Nationale Hulpgids feliciteert de Etten-leurse Sylvia Kabout!

Met een kleine meerderheid van de stemmen is Sylvia Kabout afgelopen zondagavond als eerste geëindigd in de Hulp van het Jaar verkiezing. Sylvia is dus dé Hulp van het Jaar 2015! De feestelijke prijsuitreiking vond woensdag 18 november bij Sylvia thuis plaats. Bekijk hier de foto´s van de feestelijke prijsuitreiking.

Er is meer dan 4.000 keer gestemd op de deelnemers van de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin gezocht werd naar de beste hulp in de verzorging, begeleiding, huishouding, verpleging of kinderopvang van 2015. De Nationale Hulpgids wil de deelnemers hartelijk bedanken en hoopt dat alle stemmen en mooie reacties hen motiveren om nog lang hun mooie werk in de zorg voort te zetten. Want waar zouden we zijn zonder deze zorgtoppers? De mooie verhalen van en over de genomineerden zijn natuurlijk nog steeds terug te lezen op deze website.

Door aan te geven wie favoriet is, konden ook de stemmers in de prijzen vallen. De winnaars ontvangen binnenkort bericht.

2 reacties + Voeg reactie toe

 • Beste Sylvia

  Van harte gefeliciteerd met jou verkiezing voor Hulp van het jaar,met zoveel stemmen heb jij hem dik verdient.

  Met vriendelijke groet

  Jan mulder

  TELL-US

 • Dank je wel Jan

  Denk dat iedereen die genomineetd was en een ieder die in de zorg werkt met zijn hart wel een titel verdiend.

  Groetjes Sylvia

 
 

Wat leuk dat je op mij stemt

Om het stemmen eerlijk te laten verlopen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 30 seconden. Na registratie ga je terug naar mijn pagina en klik je op 'Stem op mij'.

Registreer je nu en stem op mij »